Ann-Sophie Odeurs

Huisarts en esthetisch arts

Annelies Van Uytvanck

Huisarts en sportarts

Na drie jaar als huisarts-in-opleiding in Antwerpen gewerkt te hebben, rondde ik mijn opleiding aan de UGent af.

Vanaf oktober 2023 zal ik met plezier Huisartsenpraktijk De Valk versterken.

Als huisarts werk ik graag evidence based en behandel ziektes met oog voor levensstijlfactoren.

Verder ben ik ook erkend sport- en keuringsarts. Mijn expertise hier ligt vooral in sportvoeding en blessurebehandeling. Komt u op consultatie voor een sportmedisch onderzoek? Neem alvast een kijkje op deze website: https://www.sportkeuring.be/

Welke uren ik precies aanwezig ben, ziet u in mijn agenda aangezien ik ook deeltijds als wetenschappelijk onderzoeker aan de UGent werk.

Merel Jordens

Huisarts – vervanging

Dr. Jordens blijft tot en met eind april om de drukke winterperiode te helpen overbruggen.

Zij heeft toegang tot ieders patiëntendossier zodat ze over dezelfde informatie beschikt als de andere artsen.

Pauline Van den Bossche

Huisarts-in-opleiding

Toen ik in 2021 mijn Master in de Geneeskunde behaalde, koos ik zonder aarzelen voor een vervolgopleiding Huisartsgeneeskunde. Een keuze die ik maakte omdat ik graag het eerste aanspreekpunt ben over een brede variatie aan kleine kwalen en uitgebreide ziektebeelden. De dagelijkse afwisseling tussen klinische en technische aspecten maakt het vak als huisarts des te boeiender.

Ik zou mezelf beschrijven als een enthousiaste jonge arts die steeds met een eerlijke mening klaar staat. Ik bied graag een luisterend oor en hoop hierdoor voor jullie laagdrempelig bereikbaar te zijn.

Ik kijk ernaar uit om me binnen Huisartsenpraktijk De Valk nog verder te kunnen ontwikkelen als jonge huisarts en jullie te helpen waar mogelijk.