Ann-Sophie Odeurs

Huisarts

Ann-Sophie studeerde af in 2013 aan de KU Leuven en werkt sindsdien als zelfstandig huisarts in Belsele. Haar specifieke interesses zijn kinderziekten, gynaecologie, gezonde voeding en een stralende huid.

Momenteel volgt ze extra opleidingen in de esthetische geneeskunde, zodat ze je binnenkort kan begeleiden naar een stralende en vooral natuurlijk-ogende huid.

Ook volgt ze bijkomende opleidingen in de functionele geneeskunde, zodat ze gemotiveerde patiënten op weg kan helpen naar een gezond gewicht, energiek gevoel en sterk immuunsysteem.

Voor een afspraak met Dr. Ann-Sophie Odeurs kan u bellen naar 03/772.52.09 of een afspraak maken via de button hieronder.

Zij is alle dagen aanwezig, behalve op donderdagnamiddag.

Afspraak maken

Annaïk Van Branteghem

Huisarts / Sportarts

Annaïk studeerde af aan de universiteit Gent in 2017. Annaïk volgde ook een bijkomende opleiding sportgeneeskunde aan de universiteit Gent en volgt op heden diverse opleidingen in esthetische geneeskunde, functionele en orthomoleculaire geneeskunde. Annaïk tracht patiënten te benaderen in zijn geheel om ze zo verder op pad te helpen van jong tot oud. Je kan bij Annaïk ook terecht voor sportkeuringen en infiltraties.

Voor een afspraak met Dr. Van Branteghem kan u bellen naar 03/772.52.09 of een afspraak maken via de button hieronder.

Zij is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.

Vanessa Blommaert

Psychotherapeut

Therapie is voor veel mensen een terrein dat onbekend is en vaak nog afschrikt. En toch is daar niets vreemd aan. Elk mens kan baat hebben aan psychotherapie. Zo’n proces begint bij mildheid opbrengen voor jezelf en dat je hulp mag en kan vragen.

Meer over Psychotherapie

Ruth Reyntens

Osteopaat

Ruth was sinds kinderleeftijd reeds geïnteresseerd in het menselijke lichaam. Als fervente sporter bracht ze zelf reeds vele uren door bij een osteopaat waardoor haar interesse in het vakgebied groeide. Ze bekijkt steeds iedereen als een apart individu, waarbij de holistische aanpak centraal staat. Zowel jongeren, volwassenen, ouderen, baby’s, sporters, patiënten met darmproblemen… kunnen terecht in de praktijk. Ze behaalde haar master diploma osteopathie aan The International Academy of Osteopathy en zal zich zeker en vast blijven bijscholen om nieuwe informatie te vergaren omtrent haar vakgebied.

Meer over Osteopathie

Elina Cnudde

Orthomoleculair therapeut en kinesist

Elina koos eerst voor een studierichting tot kinesitherapeute om nadien nog een 2-jarig postgraduaat in orthomoleculaire therapie te volgen.

Haar opleiding kinesitherapie volgde ze aan de Universiteit Antwerpen en Vrije Universiteit Brussel. Na
een 5 jarige opleiding deed ze nog een 6de jaar extra specialisaties in het manuele, sport en
geriatrie. Als kinesitherapeute zal ze zich inzetten in het geven van rugschool. Dit zal in groepsverband
gegeven worden met individuele begeleiding.

Als orthomoleculaire therapeute geeft ze advies rond gezonde voeding en voeding die voor
intoleranties zorgt. Daarnaast wordt naargelang de problematiek een specifieke en individuele
behandeling aangeraden. Doelgoep gaat van baby’s/kinderen, jongvolwassenen, volwassenen en ouderen.

Meer over Orthomoleculaire

Meer over Kinesitherapie : rugschool

Leonie Cole

Podoloog

Leonie studeerde af aan de Arteveldehogeschool te Gent.

Een podoloog onderzoekt en behandelt alle problemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met voeten. Dat gaat van steeds terugkomende eksterogen, eeltplekken of ingegroeide teennagels tot pijnlijke voeten, tenen en abnormale slijtage aan je schoenen.

Meer over Podologie