Ann-Sophie Odeurs

Huisarts

Ann-Sophie studeerde af in 2013 aan de KU Leuven en werkt sindsdien als zelfstandig huisarts in Belsele. Haar specifieke interesses zijn kinderziekten, gynaecologie, gezonde voeding en een stralende huid.

Momenteel volgt ze extra opleidingen in de esthetische geneeskunde, zodat ze je binnenkort kan begeleiden naar een stralende en vooral natuurlijk-ogende huid.

Ook volgt ze bijkomende opleidingen in de functionele geneeskunde, zodat ze gemotiveerde patiënten op weg kan helpen naar een gezond gewicht, energiek gevoel en sterk immuunsysteem.

Voor een afspraak met Dr. Ann-Sophie Odeurs kan u bellen naar 03/772.52.09 of een afspraak maken via de button hieronder.

Zij is alle dagen aanwezig, behalve op donderdagnamiddag.

Afspraak maken

Annaïk Van Branteghem

Huisarts / Sportarts

Annaïk studeerde af aan de universiteit Gent in 2017. Annaïk volgde ook een bijkomende opleiding sportgeneeskunde aan de universiteit Gent en volgt op heden diverse opleidingen in esthetische geneeskunde, functionele en orthomoleculaire geneeskunde. Annaïk tracht patiënten te benaderen in zijn geheel om ze zo verder op pad te helpen van jong tot oud. Je kan bij Annaïk ook terecht voor sportkeuringen en infiltraties.

Voor een afspraak met Dr. Van Branteghem kan u bellen naar 03/772.52.09 of een afspraak maken via de button hieronder.

Zij is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.

Afspraak maken

Annabel Bijnens

Huisarts-in-opleiding

Huisartsgeneeskunde spreekt me eerst en vooral enorm aan om de brede kennis die je tijdens je opleiding als basisarts ontwikkelt te behouden en verder uit te bouwen doorheen je carrière. Dit wordt binnen de huisartsgeneeskunde ook mogelijk gemaakt door de variatie in patiëntenpopulatie en ziektebeelden/klachten. Ik hou van variatie en begin graag aan mijn werkdag zonder volledig te weten wat er gaat komen. Huisartsen zijn vaak het eerste aanspreekpunt voor patiënten, een maatschappelijke rol waarvan ik graag deel zou uitmaken. Dat een huisarts dicht bij de patiënten staat en ondersteuning biedt, spreekt me enorm aan.

Mijn familie, vrienden en stagebegeleiders beschrijven mij als een sociaal, flexibel, empathisch en communicatief persoon. Ik bied graag een luisterend oor aan en haal daar veel voldoening uit. Op termijn zou ik graag een schakel willen zijn in een groter team om patiënten te begeleiden. Het is voor mij een prioriteit om collega’s en patiënten met vriendelijkheid en respect te behandelen. Ik ga dan ook bij elke patiënt zorgvuldig en uitgebreid te werk. Ik neem elk verhaal, symptoom en klacht serieus. Of er nu sprake is van een ernstig ziektebeeld of niet, er is altijd een reden waarom iemand naar de huisarts gaat, en die persoon verdient het om gehoord te worden. Tot slot hecht ik veel belang aan mentale gezondheid omdat dit een essentieel onderdeel van onze gezondheid is dat des te meer duidelijk geworden is in de huidige coronapandemie.

Voor een afspraak met Dr.Annabel Bijnens kan u bellen naar 03/772.52.09 of een afspraak maken via de button hieronder.

Dr. Bijnens zal 1.5 jaar bij ons in de praktijk blijven en is iedere dag behalve dinsdag beschikbaar.

Afspraak maken

Vanessa Blommaert

Psychotherapeut

Therapie is voor veel mensen een terrein dat onbekend is en vaak nog afschrikt. En toch is daar niets vreemd aan. Elk mens kan baat hebben aan psychotherapie. Zo’n proces begint bij mildheid opbrengen voor jezelf en dat je hulp mag en kan vragen.

Het leven is nu eenmaal een onvoorspelbare reis die zowel goede als pijnlijke ervaringen met zich meebrengt. Daarnaast leven we in een maatschappij die hoge verwachtingen stelt en die de druk op het individu doet toenemen. De wereld om ons heen kunnen we niet veranderen. Echter kunnen we wel kiezen de kwaliteit van ons eigen leven te verbeteren. Ik gun oprecht ieder mens het proces van zichzelf te leren herontdekken.

Mijn ervaring heeft geleerd dat het ontluiken van deze zoektocht ligt in de verbinding met de ander. Niet altijd kan je of durf je terugvallen op jouw eigen vertrouwde omgeving. Net daar ligt de kracht van een professionele therapeut. We staan ver genoeg van jouw dagdagelijkse omgeving, om jou toe te laten je blik te verruimen, maar tevens staan we dicht genoeg bij jou om in verbinding met jou samen aan de slag te gaan.

Ik heet je welkom voor een gesprek en nodig je graag uit om samen door jouw proces te gaan, waarin ik respect en vertrouwen steeds omarm.

Meer over Psychotherapie

Eveline De Reu

Orthomoleculair & KPNI therapeut en yoga teacher

Eveline’s filosofie:

Ik geef om puurheid en gezondheid,
om stilte en om woorden.

Om voeden en om reizen.

Om eenvoud en om de natuur.

Ik geef om kennis over hoe alles in elkaar zit
om zo bewuste levenskeuzes te maken.
Dat wil ik delen.

Meer over  Yoga

Meer over Orthomoleculaire

Leonie Cole

Podoloog

Leonie studeerde af aan de Arteveldehogeschool te Gent.

Een podoloog onderzoekt en behandelt alle problemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met voeten. Dat gaat van steeds terugkomende eksterogen, eeltplekken of ingegroeide teennagels tot pijnlijke voeten, tenen en abnormale slijtage aan je schoenen.

Meer over Podologie

Tine De Boodt

Audiologisch onderzoek tinnitus – hyperacusis

Ik sta in voor de zorg en begeleiding van patiënten met tinnitus en hyperacusis.
Tijdens onze afspraak zal ik een uitgebreid expertise-onderzoek uitvoeren en je indien nodig doorverwijzen voor een geïndividualiseerd therapietraject in het ON-GEHOORD expertisecentrum in Brugge.

Ik studeerde in 2010 af als audioloog aan de Universiteit Gent. Ik ben nu 10 jaar aan het werk als audioloog en pas hoortoestellen aan in het Amplifon hoorcentrum in St-Niklaas. Daarnaast zorgde ik ook voor de opleiding van collega-audiologen. Jaarlijks geef ik op HoGent ook gastcolleges omtrent tinnitus en hyperacusis.

Het is voor mij al van tijdens mijn studies een missie en passie om mensen met tinnitus en hyperacusis te kunnen helpen.

In september 2020 ben ik een samenwerking gestart met ON-GEHOORD, het expertisecentrum voor tinnitus en hyperacusis o.l.v. Prof. Dr. Bart Vinck.

Meer over Tinnitus en hyperacusis

Nadine De Cauwer

coach en acceptance and commitment therapeut

Ik studeerde af in Toegepaste Communicatie en Sociaal Werk. Ik ben sinds 1998 werkzaam in de forensische hulpverlening en sinds 2018 als stress- en burn-out coach bij de Vlaamse Overheid. Mensen begeleiden, inspireren en ondersteunen is mijn passie. Persoonlijke groei vormt de leidraad in mijn werk en leven.

Ik volgde een postgraduaat Inspirerend Coachen, een training Paradoxaal Coachen, Mindfulness en de basismodule Acceptance and Commitment Therapy. Via zelfstudie scherp ik mijn kennis voortdurend aan: communicatieve vaardigheden, je talenten ontdekken, de impact van stress op ons brein en lichaam, ….

Ik ben geboeid door filosofie, reizen en ontmoetingen.

Coaching heeft mijn blik op het leven veranderd, waardoor ik met meer goesting en kwaliteit in het leven sta. Dat wil ik heel graag aan jou doorgeven.

Meer over  Coaching