Ann-Sophie Odeurs

Huisarts en esthetisch arts

Ann-Sophie studeerde af in 2013 aan de KU Leuven en werkt sindsdien als zelfstandig huisarts in Belsele. Haar specifieke interesses zijn kinderziekten, gynaecologie, gezonde voeding en een stralende huid.

In de voorbije jaren groeide haar fascinatie voor de huid en de esthetische geneeskunde en ontwikkelde ze een specifieke interesse in huidverbetering en anti-aging behandelingen. Dr. Odeurs voert diverse esthetische behandelingen uit. U kunt bij haar terecht voor een eerlijk en betrouwbaar advies rond huidverbetering en preventie van huidveroudering. Meer informatie rond de behandeling zelf kan u hier vinden.

Zij is alle dagen aanwezig, behalve op donderdagnamiddag.

Pauline Van den Bossche

Huisarts-in-opleiding

Toen ik in 2021 mijn Master in de Geneeskunde behaalde, koos ik zonder aarzelen voor een vervolgopleiding Huisartsgeneeskunde. Een keuze die ik maakte omdat ik graag het eerste aanspreekpunt ben over een brede variatie aan kleine kwalen en uitgebreide ziektebeelden. De dagelijkse afwisseling tussen klinische en technische aspecten maakt het vak als huisarts des te boeiender.

Ik zou mezelf beschrijven als een enthousiaste jonge arts die steeds met een eerlijke mening klaar staat. Ik bied graag een luisterend oor en hoop hierdoor voor jullie laagdrempelig bereikbaar te zijn.

Ik kijk ernaar uit om me binnen Huisartsenpraktijk De Valk nog verder te kunnen ontwikkelen als jonge huisarts en jullie te helpen waar mogelijk.

Leonie Cole

Podoloog

Leonie studeerde af aan de Arteveldehogeschool te Gent.

Een podoloog onderzoekt en behandelt alle problemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met voeten. Dat gaat van steeds terugkomende eksterogen, eeltplekken of ingegroeide teennagels tot pijnlijke voeten, tenen en abnormale slijtage aan je schoenen.

Meer over Podologie

Eveline De Reu

Orthomoleculair & KPNI therapeut en yoga teacher

Eveline’s filosofie:

Ik geef om puurheid en gezondheid,
om stilte en om woorden.

Om voeden en om reizen.

Om eenvoud en om de natuur.

Ik geef om kennis over hoe alles in elkaar zit
om zo bewuste levenskeuzes te maken.
Dat wil ik delen.

Meer over  Yoga

Meer over Orthomoleculaire

Nadine De Cauwer

coach en acceptance and commitment therapeut

Ik studeerde af in Toegepaste Communicatie en Sociaal Werk. Ik ben sinds 1998 werkzaam in de forensische hulpverlening en sinds 2018 als stress- en burn-out coach bij de Vlaamse Overheid. Mensen begeleiden, inspireren en ondersteunen is mijn passie. Persoonlijke groei vormt de leidraad in mijn werk en leven.

Ik volgde een postgraduaat Inspirerend Coachen, een training Paradoxaal Coachen, Mindfulness en de basismodule Acceptance and Commitment Therapy. Via zelfstudie scherp ik mijn kennis voortdurend aan: communicatieve vaardigheden, je talenten ontdekken, de impact van stress op ons brein en lichaam, ….

Ik ben geboeid door filosofie, reizen en ontmoetingen.

Coaching heeft mijn blik op het leven veranderd, waardoor ik met meer goesting en kwaliteit in het leven sta. Dat wil ik heel graag aan jou doorgeven.

Meer over  Coaching