Ann-Sophie Odeurs

Huisarts

Ann-Sophie studeerde af in 2013 aan de KU Leuven en werkt sindsdien als zelfstandig huisarts in Belsele. Haar specifieke interesses zijn kinderziekten, gynaecologie, gezonde voeding en een stralende huid.

Momenteel volgt ze extra opleidingen in de esthetische geneeskunde, zodat ze je binnenkort kan begeleiden naar een stralende en vooral natuurlijk-ogende huid.

Ook volgt ze bijkomende opleidingen in de functionele geneeskunde, zodat ze gemotiveerde patiënten op weg kan helpen naar een gezond gewicht, energiek gevoel en sterk immuunsysteem.

Voor een afspraak met Dr. Ann-Sophie Odeurs kan u bellen naar 03/772.52.09 of een afspraak maken via de button hieronder.

Zij is alle dagen aanwezig, behalve op donderdagnamiddag.

Afspraak maken

Annabel Bijnens

Huisarts-in-opleiding

Huisartsgeneeskunde spreekt me eerst en vooral enorm aan om de brede kennis die je tijdens je opleiding als basisarts ontwikkelt te behouden en verder uit te bouwen doorheen je carrière. Dit wordt binnen de huisartsgeneeskunde ook mogelijk gemaakt door de variatie in patiëntenpopulatie en ziektebeelden/klachten. Ik hou van variatie en begin graag aan mijn werkdag zonder volledig te weten wat er gaat komen. Huisartsen zijn vaak het eerste aanspreekpunt voor patiënten, een maatschappelijke rol waarvan ik graag deel zou uitmaken. Dat een huisarts dicht bij de patiënten staat en ondersteuning biedt, spreekt me enorm aan.

Mijn familie, vrienden en stagebegeleiders beschrijven mij als een sociaal, flexibel, empathisch en communicatief persoon. Ik bied graag een luisterend oor aan en haal daar veel voldoening uit. Op termijn zou ik graag een schakel willen zijn in een groter team om patiënten te begeleiden. Het is voor mij een prioriteit om collega’s en patiënten met vriendelijkheid en respect te behandelen. Ik ga dan ook bij elke patiënt zorgvuldig en uitgebreid te werk. Ik neem elk verhaal, symptoom en klacht serieus. Of er nu sprake is van een ernstig ziektebeeld of niet, er is altijd een reden waarom iemand naar de huisarts gaat, en die persoon verdient het om gehoord te worden. Tot slot hecht ik veel belang aan mentale gezondheid omdat dit een essentieel onderdeel van onze gezondheid is dat des te meer duidelijk geworden is in de huidige coronapandemie.

Voor een afspraak met Dr.Annabel Bijnens kan u bellen naar 03/772.52.09 of een afspraak maken via de button hieronder.

Dr. Bijnens zal 1.5 jaar bij ons in de praktijk blijven en is iedere dag behalve dinsdag beschikbaar.

Afspraak maken

Leonie Cole

Podoloog

Leonie studeerde af aan de Arteveldehogeschool te Gent.

Een podoloog onderzoekt en behandelt alle problemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met voeten. Dat gaat van steeds terugkomende eksterogen, eeltplekken of ingegroeide teennagels tot pijnlijke voeten, tenen en abnormale slijtage aan je schoenen.

Meer over Podologie

Eveline De Reu

Orthomoleculair & KPNI therapeut en yoga teacher

Eveline’s filosofie:

Ik geef om puurheid en gezondheid,
om stilte en om woorden.

Om voeden en om reizen.

Om eenvoud en om de natuur.

Ik geef om kennis over hoe alles in elkaar zit
om zo bewuste levenskeuzes te maken.
Dat wil ik delen.

Meer over  Yoga

Meer over Orthomoleculaire

Nadine De Cauwer

coach en acceptance and commitment therapeut

Ik studeerde af in Toegepaste Communicatie en Sociaal Werk. Ik ben sinds 1998 werkzaam in de forensische hulpverlening en sinds 2018 als stress- en burn-out coach bij de Vlaamse Overheid. Mensen begeleiden, inspireren en ondersteunen is mijn passie. Persoonlijke groei vormt de leidraad in mijn werk en leven.

Ik volgde een postgraduaat Inspirerend Coachen, een training Paradoxaal Coachen, Mindfulness en de basismodule Acceptance and Commitment Therapy. Via zelfstudie scherp ik mijn kennis voortdurend aan: communicatieve vaardigheden, je talenten ontdekken, de impact van stress op ons brein en lichaam, ….

Ik ben geboeid door filosofie, reizen en ontmoetingen.

Coaching heeft mijn blik op het leven veranderd, waardoor ik met meer goesting en kwaliteit in het leven sta. Dat wil ik heel graag aan jou doorgeven.

Meer over  Coaching