Ann-Sophie Odeurs

Huisarts en esthetisch arts

Ann-Sophie studeerde af in 2013 aan de KU Leuven en werkt sindsdien als zelfstandig huisarts in Belsele. Haar specifieke interesses zijn kinderziekten, gynaecologie, gezonde voeding en een stralende huid.

In de voorbije jaren groeide haar fascinatie voor de huid en de esthetische geneeskunde en ontwikkelde ze een specifieke interesse in huidverbetering en anti-aging behandelingen. Dr. Odeurs voert diverse esthetische behandelingen uit. U kunt bij haar terecht voor een eerlijk en betrouwbaar advies rond huidverbetering en preventie van huidveroudering. Meer informatie rond de behandeling zelf kan u hier vinden.

Zij is alle dagen aanwezig, behalve op donderdagnamiddag.

Annelies Van Uytvanck

Huisarts en sportarts

Na drie jaar als huisarts-in-opleiding in Antwerpen gewerkt te hebben, rondde ik mijn opleiding aan de UGent af.

Vanaf oktober 2023 zal ik met plezier Huisartsenpraktijk De Valk versterken.

Als huisarts werk ik graag evidence based en behandel ziektes met oog voor levensstijlfactoren.

Verder ben ik ook erkend sport- en keuringsarts. Mijn expertise hier ligt vooral in sportvoeding en blessurebehandeling. Komt u op consultatie voor een sportmedisch onderzoek? Neem alvast een kijkje op deze website: https://www.sportkeuring.be/

Welke uren ik precies aanwezig ben, ziet u in mijn agenda aangezien ik ook deeltijds als wetenschappelijk onderzoeker aan de UGent werk.

Max Fierens

Huisarts – vervanging

Na het afwerken van de 3-jarige opleiding tot huisarts in september ’23, ben ik enthousiast om te starten als volwaardig huisarts.

Mijn traject start als vervangarts: bijspringen in praktijken waar (tijdelijke)versterking nodig is en zo gaandeweg ervaring op te bouwen.

Huisartsgeneeskunde was steeds mijn eerste keuze, omdat u hierbij als patiënt centraal staat. Hierbij
wordt de tijd genomen om te luisteren en samen oplossingen te zoeken. Binnen de huisartsgeneeskunde gaat mijn interesse uit naar preventie en ouderenzorg.

Pauline Van den Bossche

Huisarts-in-opleiding

Toen ik in 2021 mijn Master in de Geneeskunde behaalde, koos ik zonder aarzelen voor een vervolgopleiding Huisartsgeneeskunde. Een keuze die ik maakte omdat ik graag het eerste aanspreekpunt ben over een brede variatie aan kleine kwalen en uitgebreide ziektebeelden. De dagelijkse afwisseling tussen klinische en technische aspecten maakt het vak als huisarts des te boeiender.

Ik zou mezelf beschrijven als een enthousiaste jonge arts die steeds met een eerlijke mening klaar staat. Ik bied graag een luisterend oor en hoop hierdoor voor jullie laagdrempelig bereikbaar te zijn.

Ik kijk ernaar uit om me binnen Huisartsenpraktijk De Valk nog verder te kunnen ontwikkelen als jonge huisarts en jullie te helpen waar mogelijk.

Eveline Festraets

Verpleegkundige in de huisartsenpraktijk

Eveline startte begin juni in onze praktijk en ze kan zoveel voor jullie/ons betekenen! Tot en met september zal ze enkel op woensdag en donderdag aanwezig zijn, maar vanaf oktober iedere dag. Welke uren ze precies in de praktijk aanwezig is zullen jullie kunnen zien aan haar agenda, want voor ieder consult moet ook een afspraak gemaakt worden. Dit kan via onze online agenda, op dezelfde manier als voor de huisartsen. De consultaties bij Eveline zijn gratis voor de patiënten, dus er wordt geen remgeld aangerekend.

Probeer zoveel mogelijk gebruik te maken van deze consultaties voor onderstaande zaken, zodat de huisartsen zich meer kunnen bezighouden met diagnostiek en behandeling. Deze samenwerking leidt tot een verbetering van de kwaliteit en werking van onze praktijk!

  • (nuchtere) bloednames
  • wondzorg
  • formulieren invullen: pre-operatieve lijsten, aanvraag mobiliteitshulpmiddel, aanvraag gehandicaptenkaart,….
  • oren uitspuiten
  • hechtingen verwijderen
  • wratjes bevriezen
  • vaccins toedienen
  • coloscopie voorbereiding bespreken

Leonie Cole

Podoloog

Leonie studeerde af aan de Arteveldehogeschool te Gent.

Een podoloog onderzoekt en behandelt alle problemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met voeten. Dat gaat van steeds terugkomende eksterogen, eeltplekken of ingegroeide teennagels tot pijnlijke voeten, tenen en abnormale slijtage aan je schoenen.

Meer over Podologie

Eveline De Reu

Orthomoleculair & KPNI therapeut en yoga teacher

Eveline’s filosofie:

Ik geef om puurheid en gezondheid,
om stilte en om woorden.

Om voeden en om reizen.

Om eenvoud en om de natuur.

Ik geef om kennis over hoe alles in elkaar zit
om zo bewuste levenskeuzes te maken.
Dat wil ik delen.

Meer over  Yoga

Meer over Orthomoleculaire